Bæredygtighed

Bæredygtighed

Vi arbejder med en bæredygtig filosofi og så godt som al vores design produceres i Danmark. 70 % af vores produktion smedes via unika bestillinger med den mission at producere kvalitets interiør med omtanke. Grundkernen i vores design er minimalistisk og udover glas benytter vi naturens rå-materialer som stål, træ og sten. Dette med tanke på at værkerne i deres tidløse udtryk skal bruges i flere generationer og ældes med skønhed.

Vores leverandør i stål og jern er Sanistål som velvidende om denne industris CO2 udledning kontinuerligt arbejder på at forbedre både miljø og CSR forhold. De er medlem af elretur-certifikatet og code of conduct. Ønskes mere oplysning om Sanistål vedhæftes links herunder til information. Fra Sanistål har vi erfaret at vores leveringer har den bedste og mest solide kvalitet. 

100 % af stålet i Kvindesmedien kan genanvendes.

Miljø og Klima    /   Endnu en førsteplads til Saniståls CSR-rapport   /    I Sanistål tager vi ansvar 

 /   Miljøcertifikat 2020   /   Målsætning og handlinger   /    Code of Conduct   /   Arbejdsmiljø, miljø og kvalitet

Danish Hardwood leverer træ og er FSC-mærket.

Hvad er FSC?

Vi blander selv beton og skærer glas. Genbrug af sten, træ og skrot kommer også fra Den Grønne Hal på Christiania og Genbyg. Hertil arbejder vi løbende mod flere bæredygtige tiltag i virksomheden. Forventningens glæde, funktionalitet og kvalitet forenet i æstetik er en essentiel del af oplevelsen i det unikke design og håndværk som Kvindesmedien leverer.

Stå spejl fra kvindesmedien